Σχετικά μ' Εμάς

Σχετικά μ' Εμάς

 

Η ιστοσελίδα μας

Η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας ήταν η αναγκαία συνέπεια της συγγραφής ενός βιβλίου με τίτλο  "Οι ευφυείς και οι ανόητοι υπό το φως της Συναισθηματικής Νοημοσύνης". Όταν προχώρησε η συγγραφή, η έκταση που πήρε το θέμα ήταν τεράστια. Ο αρχικός σκοπός του βιβλίου ήταν να αποτελέσει ένα εύληπτο αλλά πλήρη οδηγό για τον νεοεισερχόμενο στην Συναισθηματική Νοημοσύνη (συντομογραφικά ΣΝ). Όταν όμως οι σελίδες αυτού του βιβλίου ανέβαιναν επικίνδυνα (πάνω από τις 350) και δεν λέγανε να σταματήσουν, αποφάσισα να μεταφέρω όλες τις βαθύτερες προεκτάσεις αυτού του βιβλίου στην ιστοσελίδα αυτή. Η ωφέλεια είναι πολλαπλή. Κατ' αρχήν ωφελείται το βιβλίο που πρέπει να παραμείνει ελαφρύ σαν εισαγωγικό που είναι. Κατά δεύτερο λόγο ωφελούνται και οι βαθύτερες προεκτάσεις του που εκτίθενται στο ιντερνέτ. Εδώ μας δίνεται και η ευκαιρία ενός διαλόγου και ωρίμανσης αυτών των ιδεών. Για το λόγο αυτό είναι ευπρόσδεκτες όλες οι επισημάνσεις σας.

Για τις παρατηρήσεις σας μέσω του blog και του mail θα θέλαμε αυτές να μην είναι γραμμένες στα greeklish και να είναι όσο το δυνατόν σαφείς και ορθογραφημένες. Όλα τα μέιλ σας και οι παρατηρήσεις σας στο μπλογκ θα απαντώνται.

Σύντομο βιογραφικό

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στη Γαστούνη Ηλείας το 1953. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Έχει εργαστεί σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς (Χημική οργανολογία, η/υ, οινολογικό χημείο).  Με ανήσυχο και  ερευνητικό πνεύμα  έχει καινοτομήσει τόσο στο χώρο της εργασίας του όσο και σε άλλους  τομείς τεχνολογίας.

Από το 1999 αρθρογραφεί επί διαφόρων θεμάτων στις εφημερίδες “Πατρίς”, “Πρώτη” και “Ελεύθερο Βήμα” του νομού Ηλείας. Έχει ασχοληθεί από 15ετίας με τη Συναισθηματική Νοημοσύνη ενώ η επικοινωνία και η συναλλαγή του με πλήθος ανθρώπων του έδωσε την ευκαιρία να παρατηρήσει καλύτερα και να επιβεβαιώσει τις γνώσεις και τις απόψεις του τα πεδία της ΣΝ.

Η συγγραφή του βιβλίου "Οι ευφυείς και οι ανόητοι υπό το φως της ΣΝ", είναι το αποτέλεσμα της ενασχόλησης αυτής και των  εμπειριών που αποκτήθηκαν. Μετά τις πρώτες δοκιμαστικές εκτυπώσεις και ανατροφοδοτήσεις, που οπωσδήποτε βελτίωσαν το κείμενο, οι φίλοι  και οι γνωστοί  τον ενθάρρυναν να μοιραστεί την εμπειρία του αυτή με το ευρύ κοινό.

X

Right Click

No right click